Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Johannes Roberts που έχει στο βιογραφικό του και άλλες ταινίες τρόμου. "Με την ταινία αυτή ήθελα να επιστρέψω στα δύο πρώτα παιχνίδια, να δημιουργήσω ξανά την τρομακτική εμπειρία που είχα όταν ασχολήθηκα μαζί τους και να παρουσιάσω μια ιστορία για μια μικρή αμερικανική πόλη που πεθαίνει, κάτι που έχει απήχηση στο κοινό", δήλωσε ο Roberts.
Στο cast μετέχουν οι Robbie Amell (Upload) ως Chris Redfield, Kaya Scodelario (Maze Runner) ως Claire Redfield, Hannah John-Warren (Ant-Man and the Wasp) ως Jill Valentine, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) ως Leon S. Kennedy, Tom Hopper (The Umbrella Academy) ως Albert Wesker και Neal McDonough (Yellowstone) ως William Birkin.

Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity